Kirjeldus
KOOSTISOSI
PIIM*, virsikutäidis* 14,3% (roosuhkur*, virsik* 2,1 % jogurtis, virsikupüree* 2,1 % jogurtis, vees, tarretusaine: pektiin, looduslik tärklis*, naturaalne virsikumaitse, porgandimahla kontsentraat*), elusad jogurti bakterikultuurid. (*sertifitseeritud orgaaniline koostisosa)
KIRJELDUS
Termostaatiline virsikujogurt “YÖMleko” fermenteerub ja laagerdub otse keraamilises purgis, milles seda müüakse. Tänu sellele tehnoloogiale on sellel eriti paks, õrn tekstuur ja iseloomulik PIIMJAS maitse. Ja suur kiht orgaanilist virsiku moosi purgi põhjas muudab YOGHURTI tõeliselt tervislikuks magustoiduks!
TOITEVÄÄRTUS 100 g kohta
Energeetiline väärtus: 346 kJ / 82 kcal
Rasv: 3,0 g
millest küllastunud rasvhapped: 1,8 g
Süsivesikud: 11 g
millest suhkrud: 10 g
Valgud: 2,8 g
Sool: 0,1 g
SOOVITATAVAD SÄILITAMISTINGIMUSED
Hoida temperatuuril +2 kuni +8°C. Tarbige kohe pärast pakendi avamist.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.