Kirjeldus
KOOSTISOSI
Agar* (*sertifitseeritud mahepõllumajanduslik koostisosa)
KIRJELDUS
Kreemide, lisandite, pudingite, koogiželeede ja tarretiseroogade jaoks.
MEETOD
10 g agar-agarit lahustatakse 1 liitris külmas vees ja vajadusel magustatakse. Keetke pidevalt segades 3 minutit. Pärast keetmist jahutage veidi. Valage vormi ja laske külmkapis seista. Agarit saab valmistada puuviljamahla või muu mahlaga.
TOITEVÄÄRTUS 100 G KOHTA
Entusmaksumus: 700 kJ/167 kcal
Rasv: 0 g
millest küllastunud rasvhapped: 0 g
Süsivesikud: 0,4 g
millest suhkrud: 0,4 g
Valgud: 0 g
Sool: 1,25 g
SOOVITATAVAD SÄILITAMISTINGIMUSED
Hoida kuivas ja jahedas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.