Kirjeldus
KOOSTISED Laktoosivaba kitsepiim
KIRJELDUS 100% kitsepiim ilma laktoosita, kõrgpastöriseeritud, sobib suurepäraselt külmalt ja kuumalt joomiseks, kakao, piimasuppide ja -kokteilide ning muude piimapõhiste roogade ja jookide valmistamiseks. See on kergesti seeditav, kõrge valgusisaldusega ja kaltsiumiallikas. Laktoosivaba kitsepiima tootmise tooraine pärineb kvalifitseeritud kitsepiima tarnijatelt, kes toidavad oma karja GMO-vaba söödaga.
Valmistatud Poola pereettevõttes Serveeritud kõrge kuumtöötlusega (töötlemistemperatuur 122°C / aeg 120 sekundit). Rasvasisaldus: 2,5 %.
<Laktoosisisaldus 0,01 g/100 ml.
Toiteväärtus 100 ml-s Energiaväärtus: 218 kJ / 53 kcal Rasv: 2,5 g, sh küllastunud rasvhapped:
1,8 g Süsivesikud: 4,3 g, sealhulgas suhkrud: 4,1 g Valgud: 3,0 g Sool: 0,09 g
SOOVITUSLIKUD SÄILITUSTINGIMUSED Säilitada temperatuuril kuni 25°C. Pärast avamist säilitada mitte kauem kui 48 tundi temperatuuril +2°C kuni +8°C.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.