Kirjeldus
KOOSTISOSI
orgaaniline Matcha rohelise tee pulber 100%.
KIRJELDUS
Orgaaniline Matcha on rohelise tee pulber. Tee valmistamise protsess on tõeline tseremoonia, kogemus meeltele. Tänu oma maitsele kasutatakse Matchat ka küpsetiste, jäätise, kokteilide lisandina.
MEETOD
Vala 1 väike lame teelusikatäis teed (u 2,5 g) 250 ml kuuma, kuid mitte keeva veega (u 70–80 °C), sega kiirete liigutustega, kuni pulber lahustub ja vaht tekib.
Matcha valmistamiseks traditsioonilisel viisil valage osa teed bambusest lusikaga eelnevalt kuumutatud kaussi, valage kuum, kuid mitte keev vesi ja vahustage seejärel spetsiaalse bambusest vispliga. See viimane samm annab joogile sileda, siidise tekstuuri.
SOOVITUSLIKUD SÄILITUSTINGIMUSED Säilitada kuivas ja jahedas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.