Kirjeldus
KOOSTISOSI
Oolongi tee* 100 % (*sertifitseeritud orgaaniline koostisosa)
KIRJELDUS
Oolongi tee, seda nimetatakse ka smaragdiks, siniseks, türkiissiniseks, draakoniks või ulungi teeks. Hiina klassifikatsiooni kohaselt klassifitseeritakse see Poola klassifikatsiooni järgi siniseks teeks – kõige sagedamini punasteks teedeks. Selle lehed allutatakse õrnalt nõrgale käärimisele. Oolongi tee on maitselt palju vähem hapukas ja kõhule leebem, magusate ja isegi puuviljaste nootidega. Seda iseloomustab ka tanniinide ja taimsete tanniinide kõrge sisaldus.
See sisaldab ainult tühiseid koguseid kofeiini.
MEETOD
Oolongi tuleks keeta veidi väiksemas koguses vees – 1 tl väikese tassitäie vee kohta – umbes 120-170 ml. Optimaalne vee temperatuur on 90 °C. Tüve infusioon lehtedest umbes 1-5 minuti pärast, sõltuvalt eelistatud tee intensiivsusest.
SOOVITATAVAD SÄILITAMISTINGIMUSED
Hoida kuivas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.