Kirjeldus
KOOSTISOSI
maisipuder* 100% (*sertifitseeritud orgaaniline koostisosa)
KIRJELDUS
Orgaaniline maisipuder, mis on saadud maisi teradest. Seda kasutatakse kuulsa Itaalia polenta või Rumeenia mamaliga valmistamiseks, mis maitseb nii magusalt, nt hommikusöögiks kuivatatud puuviljadega, kui ka soolane pearoogade jaoks. Putru kasutatakse ka suppide ja kastmete paksendajana ning pärast jahu jahvatamist kasutatakse seda ka pirukate, pudingite, kookide valmistamiseks.
MEETOD
Keetke putru soolaga maitsestatud vees vahekorras 1:2 (1 portsjon putru kuni 2 portsjonit vett) madalal kuumusel umbes 10-15 minutit.
TOITEVÄÄRTUS 100 G KOHTA
Energeetiline väärtus – 1440 kJ / 340 kcal
Rasv – 1,0 g,
millest küllastunud rasvhapped – 0,2 g
Süsivesikud – 74 g,
millest suhkrud – 0,6 g
Kiud – 4,1 g
Valk – 6,6 g
Sool – 0 g
SOOVITUSLIKUD SÄILITUSTINGIMUSED Säilitada kuivas ja jahedas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.