Kirjeldus
KOOSTISOSI
orgaanilised bulgur-tangud kõvast nisust 100%.
MEETOD
Valage bulguri tangudele kergelt soolatud keeva veega vahekorras 1:2,5 (1 portsjon tangudest kuni 2,5 portsjonit vett), keetke katmata umbes 7 minutit. Seejärel eemaldage kuumusest, katke ja laske paisuda.
TOITEVÄÄRTUS 100 G KOHTA
Energeetiline väärtus 1382 kJ/328 kcal
Rasvad 1,3 g
millest küllastunud rasvhappeid 0,2 g
Süsivesikud 58 g
millest suhkrud 0,4 g
Kiudained 18 g
Valku 12 g
Soola 0,04 g
TEAVE ALLERGEENIDE KOHTA
Toode võib sisaldada allergeene: MAAPÄHKLID, PÄHKLID, SEESAMISEEMNED, SOJAOAD.
SOOVITATAVAD SÄILITAMISTINGIMUSED
Hoida kuivas ja jahedas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.