Kirjeldus
KOOSTISOSI
röstimata tatratangud* 100% (*sertifitseeritud orgaaniline koostisosa)
KIRJELDUS
Orgaanilisi röstimata tatartangusid kasutatakse kõige sagedamini õhtusöögi koostisosana koos köögiviljade või hautistega ning suppide, ühe poti roogade ja pasteedi lisandina.
MEETOD
Keetke tangud soolaga maitsestatud vees vahekorras 1:2 (1 portsjon tangudest kuni 2 portsjonit vett) madalal kuumusel umbes 20 minutit.
TOITEVÄÄRTUS 100 G KOHTA
Energeetiline väärtus – 1659 kJ / 392 kcal
Rasv – 2,7 g,
millest küllastunud rasvhapped – 0,6 g
Süsivesikud – 75 g,
millest suhkrud – 0,9 g
Kiudained – 10 g
Valk – 12 g
Sool – 0,01 g
SOOVITUSLIKUD SÄILITUSTINGIMUSED Säilitada kuivas ja jahedas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.