Kirjeldus
KOOSTISOSI
Orgaanilised röstitud tatratangud 100%.
KIRJELDUS
Orgaanilisi röstitud tatar-tangungusid kasutatakse kõige sagedamini õhtusöögi koostisosana koos köögiviljade või hautistega ning suppide, ühe poti roogade ja pasteedi lisandina.
MEETOD
Küpseta soolaga maitsestatud vees vahekorras 1:2 (1 portsjon tangudest kuni 2 portsjonit vett) madalal kuumusel umbes 20 minutit.
TOITEVÄÄRTUS 100 G KOHTA
Energeetiline väärtus 1517 kJ/358 kcal
Rasvad 2,4 g
millest küllastunud rasvhappeid 0,5 g
Süsivesikud 69 g
millest suhkruid 1,1 g
Kiudained 5,4 g
Valku 12 g
Soola 0 g
ALERGEENILINE TEAVE See toode võib sisaldada: GLUTEENI, MAAPÄHKLEID, PÄHKLEID, SEESAMISEEMNEID, SOJA.
SOOVITUSLIKUD SÄILITUSTINGIMUSED Säilitada kuivas ja jahedas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.