Kirjeldus
KOOSTISOSI
orgaaniline RYE jahu tüüp 1850.
KIRJELDUS
Orgaanilist rukkijahu tüüpi 1850 soovitatakse segaleiva, pastataigna küpsetamiseks, hapukapsa valmistamiseks hapu rukkisupi jaoks ja köögiviljapasteetide paksendamiseks.
TOITEVÄÄRTUS 100 G KOHTA
Energeetiline väärtus 1415 kJ/336 kcal
Rasvad 2,2 g
millest küllastunud rasvhapped 0,4 g
Süsivesikud 62 g
millest suhkrud 2,5 g
Kiudained 18 g
Valku 8,0 g
Sool <0,01 g
TEAVE ALLERGEENIDE KOHTA
Toode võib sisaldada: PÄHKLID, MAAPÄHKLID, SEESAMISEEMNED, SOJAOAD.
SOOVITATAVAD SÄILITAMISTINGIMUSED
Hoida kuivas ja jahedas kohas
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.