Kirjeldus
KOOSTISOSI
tekstureeritud hernevalk, hernejahu, kikerhernejahu, pärmiekstraktid, jahvatatud sibul, psülliumi kest, jahvatatud peet, kakao, LactoSpore® (Bacillus coagulans MTCC 5856).
KIRJELDUS
Sojavaba hakklihaasendaja, taimne ja looduslik, valgurikas, gluteenivaba ja rikastatud LactoSpore kultuuridega®.
LactoSpore® on Bacillus coagulans’i spoore moodustav tüvi, mis on vastupidav äärmuslikele tingimustele, m.in kõrgetele temperatuuridele ja maohapetele.
Bakterikultuuride annus tootes vastab kultuuride soovitatavale annusele 400 g jogurti kohta.
MEETOD
Valage segule 250 ml kuuma vett, lisage supilusikatäis õli ja segage. Oodake 5 minutit ja küpseta siis nagu hakkliha.
Prae sibulaga ja maitsesta pelmeenid, hakitud kotletid, kapsarullid, bolognese kaste või tacod.
Vormige lihapallideks, vorstideks või röstideks ja valmistage vastavalt retseptile.
TOITEVÄÄRTUS 100g kuivsegu kohta
Energeetiline väärtus: 1502 kJ / 356 kcal
Rasv: 4,0 g
millest küllastunud rasvhapped: 0,7 g
Süsivesikud: 30 g
millest suhkrud: 2,1 g
Kiud: 11 g
Valgud: 44 g
Sool: 1,7 g
TEAVE ALLERGEENIDE KOHTA
Võib sisaldada SOJAUBE, SINEPISEEMNEID, SELLERIT, SEESAMISEEMNEID, pähkleid
SOOVITUSLIKUD SÄILITUSTINGIMUSED Säilitada kuivas ja jahedas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.