Kirjeldus
KOOSTISOSAD: riisijahu, maisitärklis, suhkur, sool, paksendaja: hüdroksüpropüülmetüültselluloos, emulgaator: rasvhapete mono- ja diglütseriinhappe esterdatud mono- ja diglütseriidid, kuiv pagaripärm.
KIRJELDUS Gluteenivaba küpsetussegu hommikusöögileiva küpsetamiseks on toode, mis saadakse poolfabrikaatide segamisel retseptis ettenähtud proportsioonides.
VALMISTAMISE MEETOD Valmistage ette:
Puuviljakoogivorm – Puista pakendi sisu kaussi ja sega ettevaatlikult, – Lisa 470 ml vett ja 30 g õli, – Sõtku tainas hoolikalt läbi ja lase umbes 30 minutit soojas kohas kerkida,
– Pärast seda sõtkuge tainast veel umbes 2 minutit ja kandke see gluteenivaba jahuga üle võiga määritud koogivormi, – Jätke tainas veel 20 minutiks kerkima, – Pärast seda pange vorm eelsoojendatud ahju ja küpsetage 30 minutit 200 °C juures.
Seejärel tõstke temperatuur 220°C-ni ja küpsetage leiba veel 7 minutit, – Võtke leib vormist välja ja laske tal umbes 15 minutit jahtuda, et see aurustuks.
TOITUMISVÄÄRSUS 100 g kuiva toote kohta Energiaväärtus: 1431 kJ / 338 kcal Rasv: 0,4 g, sh küllastunud rasvhapped: 0,1 g Süsivesikud: 79 g, sh suhkrud: 8,3 g Kiudained:
1,0 g Valku: 4,7 g Sool: 2,0 g
SOOVITUSLIKUD SÄILITUSTINGIMUSED Säilitada kuivas ja jahedas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.