Kirjeldus
KOOSTISOSAD riisijahu, modifitseeritud maniokitärklis (tapiokk), hirsijahu, suhkur, sool, jahvatatud psylliumkoor, paksendaja: hüdroksüpropüülmetüültselluloos, kuiv pagaripärm, emulgaator: rasvhapete mono- ja diatsetüülsuhkruga esterdatud mono- ja diglütseriidid.
KIRJELDUS Gluteenivaba küpsetussegu kerge leiva küpsetamiseks on toode, mis saadakse poolfabrikaatide segamisel seguriga retseptiga määratud proportsioonides.
ETTEVALMISTUSMEETOD
Valmistage ette: 415 ml vett, 3 supilusikatäit õli, 2 tl äädikat, hallitust.
– Valmistage ette leivavorm, määrige ja tolmutage gluteenivaba jahu,
– Vala kuivsegu kõrgesse kaussi ja sega põhjalikult läbi,
– Lisage pidevalt segades 3 supilusikatäit õli, 415 ml vett ja 2 teelusikatäit äädikat,
– Sõtke tainas põhjalikult läbi, kuni see on ühtlase konsistentsi saavutanud,
– Jätke tainas kaussi umbes 10 minutiks soojale kohale,
– Pärast aja möödumist sõtkuge tainast veel umbes 2 minutit,
– Seejärel kandke koogisegu ettevalmistatud vormi,
– Kata vorm lapiga ja pane umbes 20 minutiks soojale kohale,
– Kuumutage ahju ventilaatori funktsiooniga 200°C, – Asetage vorm ahju ja küpsetage leiba 20 minutit, – Tõstke temperatuur 225-230°C ja küpsetage leiba veel 7 minutit, – Kui aeg on möödunud, lülitage ahju välja ja laske leival umbes 5 minutit vormis puhata, – Võtke leib vormilt välja ja laske sellel umbes 15 minutit puhata, et leib oleks aurustunud.
Toiteväärtus 100 g-s Energiaväärtus: 1375 kJ / 328 kcal Rasv: 0,7 g, sh küllastunud rasvhapped: 0,4 g Süsivesikud: 78 g, sh suhkrud: 4,2 g Kiudained:
4,7 g Valku: 4,6 g Sool: 2,3 g
SOOVITUSLIKUD SÄILITUSTINGIMUSED Säilitada kuivas ja jahedas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.