Kirjeldus
KOOSTISOSAD
brownie segu [toor-roosuhkur*, riisijahu*, maisijahu*, tapiokitärklis*, kakao*¹ vähendatud rasvasisaldusega pulber 7%, šokolaad “couverture”*¹ 5% (kakaomass*, roosuhkur*, kakaovõi*), šokolaad “couverture”*² 2,5 % (kakaomass*, kakaovõi*, kookossuhkur*), kergitusaine: naatriumvesinikkarbonaat; sool, psülliumi kest*, paksendaja: guarkummi*], juustukoogisegu [toor-roosuhkur*, maisitärklis*, sidrunikoor*, Bourboni vaniljepulber* 0,1%]. (*sertifitseeritud mahepõllumajanduslik koostisosa)
¹Kakao mass min. 54 %, kakaokuivainet min. 88 %
KIRJELDUS Avastage ainulaadne segu, mis ühendab kaks armastatud kooki üheks maitsvaks küpsetatud kaubaks! Juustukoogisegu on ideaalne lahendus neile, kes soovivad oma lähedasi rõõmustada kreemja juustukoogi ja intensiivse šokolaadiküpsisega ühes koogis. Vaid mõne lihtsa sammuga saate luua magustoidu, mis võidab iga magusa armastaja südamed. Ideaalne perekondlikeks koosviibimisteks, pühadeks või naudinguhetkedeks just enda jaoks. Sobib veganitele. Pakend sisaldab 2 kotikest toodet – 320 g brownie segu ja 100 g juustukoogi segu.
VALMISTAMISMEETOD Taimetoitlane
juustukook Teil
on vaja ka: 150 ml PIIMA, 80 g pehmet VÕID, 200 g kodujuustu, 150 g naturaalset jogurtit (3,8% rasva), 1 muna, küpsetusvormi (20 x 20 cm), käsimikserit vispliga
1.Kuumutage ahi 170 ° C ülemise / alumise kuumuseni või 150 ° C ventilaatoriga küpsetamiseni ja määrige küpsetusvorm hästi. Valikuliselt võib neid puistata ka jahuga.
2. kaussi, lisa brownie segu, PIIM ja või. Sega kõik käsisegistiga läbi ja vahusta keskmisel kiirusel, kuni moodustub ühtlane segu (u 1 minut). Vala taigen määritud küpsetusvormi ja tasanda veidi.
3.Võta veel üks kauss, valage juustukoogi küpsetussegu, kodujuust, jogurt ja muna. Segage kõik käsisegistiga vispliga madalaimal kiirusel, kuni segu on ühtlane. Segage brownie taigna segu ja segage mõlemad segud õrnalt kahvliga.
4.Küpseta tainas ahju keskmisel restil, eelsoojendatud temperatuurini 150 ° C või eelkuumutatud ahjus 170 ° C juures üles/alla funktsiooniga umbes 50 minutit.
5.Pärast küpsetamist laske koogil jahtuda. Kui see jahtub, saate need hoolikalt tükkideks lõigata ja vormist eemaldada.
Teil
on vaja ka: 150 ml sojajooki, 80 g pehmet margariini, 400 g vegan alternatiivi kodujuustule või jogurtile, küpsetusvormi (20 x 20 cm), käsisegistit vispliga
1.Kuumuta ahi 170 ° C ülemise / alumise kuumuseni või 150 ° C ventilaatorini ja määrige küpsetusvorm hästi. Valikuliselt võib neid puistata ka jahu.
Vala brownie segu, SOY jook ja margariin 2.Do kaussi. Sega kõik käsisegistiga läbi ja vahusta keskmisel kiirusel, kuni moodustub ühtlane segu (u 1 minut). Vala taigen määritud küpsetusvormi ja tasanda veidi.
3.Do teise kausi, valage juustukoogi küpsetussegu, mis on vegan alternatiiv kodujuustule või jogurtile. Segage kõik käsisegistiga vispliga madalaimal kiirusel, kuni segu on ühtlane. Segage brownie taigna segu ja segage mõlemad segud õrnalt kahvliga.
4.Küpseta tainas ahju keskmisel restil, eelsoojendatud temperatuurini 150 ° C või eelkuumutatud ahjus 170 ° C juures üles/alla funktsiooniga umbes 50 minutit.
5.Pärast küpsetamist laske koogil jahtuda. Kui see jahtub, saate need hoolikalt tükkideks lõigata ja vormist eemaldada.
Näpunäide:
Pöörake tähelepanu küpsetusajale! Kui küpsetate kooki kauem, on see vähem niiske.
seinaga pajaroog (klaas, keraamika jne) võib mõjutada küpsetusaega.
TOITEVÄÄRTUS 100 grammis KUIVSEGUS
Energeetiline väärtus: 1634 kJ/386 kcal
Rasv: 3,2 g
koos küllastunud rasvhapetega: 1,9 g
Süsivesikud: 83 g
sh suhkrud: 50 g
Kiudained: 3,6 g
Valgud: 4,1 g
Sool: 0,58 g
ALLERGEENNE
TEAVE Võib sisaldada SOJA, sellerit, SINEPIT, LUPIINID ja pähkleid.
SOOVITATAVAD SÄILITAMISTINGIMUSED
Hoida kuivas kohas, eemal soojusallikatest.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.