Kirjeldus
KOOSTISOSI
Muffinite koostisosad: suhkur, modifitseeritud tapiokitärklis, riisijahu, šokolaadipulber 16,5% (suhkur, kakao vähendatud rasvasisaldusega vähemalt 32%), maisitärklis, kartulitärklis, kakaokiud, difosfaadid: happesuse regulaator, naatriumkarbonaadid: kergitusaine, aroom, sool, ksantaankummi: paksendaja.
Vanillikaste kreemi koostisosad: suhkur, modifitseeritud kartulitärklis, täispiimapulber, petipiimapulber, glükoos, sool, värvained: karoteenid, aroom.
KIRJELDUS
Tainapulbri kontsentraat gluteenivabade šokolaadimuffinite jaoks vanillikreemiga.
MEETOD
Šokolaadimuffinid vanillikreemiga:
Kook:
– 1 pakk koogikontsentraati 280 g
– 2 muna
– 100 ml õli
– 40 ml vett
Vanillikaste kreem:
– 30 g vanillikauna kontsentraati
– 100 ml vett
Täitmise:
– Valage kreemikontsentraat kõrgesse anumasse ja valage vette. Vahusta mikseriga umbes 3 minutit, kuni konsistents on paks. Pange 2-3 minutiks kõrvale.
– Vala koti sisu koos tainakontsentraadiga nõusse, lisa MUNAD, vesi, sega kõik kokku. Lõpuks lisage õli. Keeda kõike segistiga umbes 3 minutit.
– Seejärel jaotage 3/4 segust lusikaga ühtlaselt 12 vormi. Levitage koor ja katke ülejäänud seguga. Pange tainas 180 kraadini eelkuumutatud ahju ja küpsetage 15 minutit. Eemaldage ja jahutage traadiriiulil.
Šokolaadiküpsised vanillikreemi ja vaarikatega:
Kook:
– 1 pakk koogikontsentraati 280 g
– 2 muna
– 100 ml õli
– 40 ml vett
Vanillikaste kreem:
– 30 g vanillikauna kontsentraati
– 100 ml vett
– 1 tl Celiko kakao
– Värsked või külmkuivatatud FRUPP vaarikad
Täitmise:
– Vala koti sisu nõusse, lisa MUNAD, vesi, sega kõik kokku. Lõpuks lisage õli. Keeda kõike segistiga umbes 3 minutit.
– Seejärel valage tainas 22×32 cm küpsetusplaadile ja pange see eelsoojendatud ahju temperatuuril 180 ° C ning küpsetage 15 minutit.
Eemaldage ja jahutage traadiriiulil.
– Vala koorekoti sisu ja 1 tl kakaod 100 ml PIIMA ja peksa mikseriga 3 minutit. Pange 2 minutiks kõrvale. Seejärel lisage osade kaupa pudingule pehme VÕI, jätkake peksmist, kuni mass muutub paksuks ja kohevaks.
– Eemaldage küpsetatud kook küpsetusplaadilt. Lõika tainast klaasiga ringid. Pange igale koogile vanillikaunakreem ja vaarikad.
– Murenda järelejäänud tainas ja puista see valmis kookide peale.
TOITEVÄÄRTUS 100 G VALMISTOOTE KOHTA
Energeetiline väärtus: 1404 kJ / 336 kcal
Rasv: 18 g
millest küllastunud rasvhapped: 0,3 g
Süsivesikud: 40 g
millest suhkrud: 20 g
Kiud: 1,3 g
Valk: 3,5 g
Sool: 0,62 g
TEAVE ALLERGEENIDE KOHTA
Võib sisaldada: soja ja selle derivaate.
SOOVITUSLIKUD SÄILITUSTINGIMUSED Säilitada kuivas ja jahedas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.