Kirjeldus
KOOSTISOSI
maasikad, suhkur, glükoosisiirup (4%) – takistab suhkrustamist.
KIRJELDUS
Valmistatud 65 g puuviljast 100 g toote kohta.
Maasikamoos on terved puuviljad ja selle fragmendid kastetakse siirupisse. Suhkur annab moosile ilusa klaasja värvi ja säilitab puuvilja värvi ning takistab purgi sisu riknemist. Tänu sellele saab avatud moosi pikka aega säilitada.
Väike glükoosisiirup kaitseb moose sahharifitseerimise eest. Järgides Maria Ochorowicz Monatowa kahekümnenda sajandi alguse kokaraamatu nõuandeid, lisage konservidele veidi seda siirupit.
Moosi saab serveerida lisandina röstsaiale, leivale, kodujuustule, jogurtile, tangudele, pudingile, pannkookidele, pannkookidele, pannkookidele, omlettidele, jäätisele. See toimib hästi igasugustes küpsetistes, kuna see ei sisalda geelistavaid aineid, mis lagunevad kõrge temperatuuriga kokkupuutel ja vabastavad seega vett. Seetõttu saab seda kasutada lühikarvaliste, leht- ja pärmi küpsetiste täidisena.
Maasika moos:
– väga dekoratiivsed, terved puuviljad paksus siirupis
– eriline magus maitse
– intensiivne värv
Pastöriseeritud toode.
TOITEVÄÄRTUS 100 G KOHTA
Energeetiline väärtus: 1156 kJ/272 kcal
Rasv: 0 g
millest küllastunud rasvhapped: 0 g
Süsivesikud: 68 g
millest suhkrud: 64 g
Valgud: 0 g
Sool: 0 g
SOOVITATAVAD SÄILITAMISTINGIMUSED
Hoida kuivas ja jahedas kohas, hoida pärast avamist külmkapis.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.