Kirjeldus
KOOSTISOSI
murakad, suhkur, glükoosisiirup (4,5%) – takistab suhkrustamist.
KIRJELDUS
Valmistatud 54 g puuviljast 100 g toote kohta.
Metsamurakate moosis õnnestus meil säilitada terved puuviljad ja nende fragmendid siirupis. Kõrge suhkrusisaldus toob esile metsa murakate intensiivse värvi ja iseloomuliku maitse. Suhkur annab moosile ilusa klaasja värvi ja takistab purgi sisu riknemist. Tänu sellele saab avatud moosi pikka aega säilitada.
Väike glükoosisiirup kaitseb moose sahharifitseerimise eest. Järgides Maria Ochorowicz Monatowa kahekümnenda sajandi alguse kokaraamatu nõuandeid, lisage konservidele veidi seda siirupit.
Blackberry moos näeb kohviku latte tassi põhjas fenomenaalne, rikastades kohvi enda maitset. Saame seda serveerida lisandina leivale, kodujuustule, jogurtile, tangudele, pudingile, pannkookidele, pannkookidele, pannkookidele, omlettidele, jäätisele. See toimib hästi igasugustes küpsetistes, kuna see ei sisalda geelistavaid aineid, mis lagunevad kõrge temperatuuriga kokkupuutel ja vabastavad seega vett. Seetõttu saab seda kasutada lühikarvaliste, leht- ja pärmi küpsetiste täidisena.
Metsa muraka moos:
– terved puuviljad paksus siirupis
– õrn magus maitse
– intensiivne mereväe sinine värv
Pastöriseeritud toode.
TOITEVÄÄRTUS 100 G KOHTA
Entusmaksumus: 1161 kJ/277 kcal
Rasv: 0 g
millest küllastunud rasvhapped: 0 g
Süsivesikud: 68 g
millest suhkrud: 63 g
Valk: 0,7 g
Sool: 0 g
SOOVITATAVAD SÄILITAMISTINGIMUSED
Hoida kuivas ja jahedas kohas, hoida pärast avamist külmkapis.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.