Kirjeldus
KOOSTISOSI
orgaanilised kuivatatud kombu merevetikad (Laminaria ochroleuca)
KIRJELDUS
Vetikad korjatakse käsitsi oma looduslikus elupaigas, Galicia rannikul (Biskaia laht ja Portugali veed). Kombu vetikaid kasutatakse suppide, puljongite, kastmete, riisi-, köögiviljade, kala-, liha- või hautatud roogade valmistamiseks kasutatava vee maitsestamiseks.
1 g toodet sisaldab 150 μg joodi, mis katab selle koostisosa päevase vajaduse.
MEETOD
Kasutage ainult dekoktide või puljongide valmistamiseks, ärge tarbige otse. Lisage 1 g vetikaid 1 liitri keeva vee kohta, keedetakse 5 minutit ja eemaldage vetikad puljongist või puljongist.
TOITEVÄÄRTUS 100 g toote kohta, mis on valmistatud vastavalt antud meetodile.
Energeetiline väärtus: 5 kJ/1 kcal
Rasv: 0 g
millest küllastunud rasvhapped: 0 g
Süsivesikud: 0 g
millest suhkrud: 0 g
Kiud: 0 g
Valgud: 0 g
Sool: 0 g
Jood: 118 μg (79%)**
** Päevane jooditarbimise kontrollväärtus (täiskasvanule)
TEAVE ALLERGEENIDE KOHTA
Võib sisaldada limuseid, KARPE ja kalu.
MÄRKUS
Valge kate, mis võib esineda vetikates, on meresool.
SOOVITATAVAD SÄILITAMISTINGIMUSED
Hoida toatemperatuuril kuivas kohas. Pärast avamist hoida tihedalt suletud mahutis.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.