Kirjeldus
KOOSTISOSI
NISUJAHU*, vesi, kõva nisu manna*, riisijahu*, pärm*, riisivalk*, meresool, jahu töötlemise aine/parandaja: letsitiinid (päevalillest*). (*sertifitseeritud orgaaniline koostisosa)
KIRJELDUS
Itaalia pinsa on praegune trend. Kujutage ette seda maitsvat, kohevat leiba, mille väljast on täpselt õige kogus krõmpsu. Soe, autentne Itaalia leib, millest ei saa küllalt. Pinsa on ideaalne kombinatsioon pitsast ja focacciast. Paned selle selga nagu pitsa, kuid leib on õhulisem kui pitsa põhi. Kas sa tead, miks seda orgaanilist pinsa on kergem seedida kui pitsat? Tainas käärib umbes 12 tundi. Selle tulemuseks on täiendav kohevus ja seega ka parem seeduvus. Teine eelis: pinsa sisaldab vähem soola kui pitsapõhi. Nii et sööte midagi pitsa taolist ja tunnete end pärast sööki endiselt suurepäraselt.
Pinsa on ideaalne ka siis, kui teil on pere. Pitsa tervisliku asendajana või lihtsalt isikupärastatud suupistena või lõunasöögina. Valite lihtsalt oma lemmikkoostisosad ja maitsestate seda nii, nagu soovite. Kastmega, ilma kastmeta, see on teie otsustada! Itaallased eelistavad tavaliselt rooga ilma kastmeta, mille aluseks on mozzarella. Populaarsete lisandite jaoks mõelge värskele tomatikastmele, mozzarellale, oliiviõlile ja basiilikule. Kuid grillitud baklažaan, artišokid või seened sobivad suurepäraselt ka veganlisanditena. Katseta ja naudi!
Pakendis on 2 tükki. Pakitud kaitsvasse atmosfääri.
MEETOD
Top koos kastmega (valikuline), juustu ja maitsvate Vahemere koostisosadega nagu artišokid, oliivid, värske basiilik, päikesekuivatatud tomatid. Küpseta pinsa eelkuumutatud ahjus 200°C juures 8-10 minutit.
TOITEVÄÄRTUS 100 g kohta
Energeetiline väärtus: 1125 kJ / 265 kcal
Rasv: 1,4 g
millest küllastunud rasvhapped: 0,1 g
Süsivesikud: 52 g
millest suhkrud: 1,2 g
Kiud: 2,6 g
Valgud: 10 g
Sool: 1,18 g
TEAVE ALLERGEENIDE KOHTA
Võib sisaldada SOJA, PIIMA, PÄHKLEID, SINEPISEEMNEID, LUPIINE ja seesami.
SOOVITATAVAD SÄILITAMISTINGIMUSED
Pärast avamist hoidke külmkapis ja kasutage 3 päeva jooksul
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.