Kirjeldus
KOOSTISOSI
Tainas [NISUJAHU* tüüp 0 33 %, roosuhkur*, VÕI* 15 %, MUNAD* 13,6 %, MUNAKOLLANE* 7 %, hapukapsas* 6 % (NISUJAHU* tüüp 0, vesi), agaavisiirup*, emulgaator: letsitiinid (sojaubadest*), odralinnased*, sool, vanilliekstrakt* 0,13 %, tsitrusviljade eeterlik õli* 0,08 % (apelsini eeterlik õli*, sidruni eeterlik õli*)]. (*sertifitseeritud mahepõllumajanduslik koostisosa)
Tuhksuhkur* [roosuhkur*, maisitärklis*]. (*sertifitseeritud orgaaniline koostisosa)
KIRJELDUS
Kõrgeima kvaliteediga klassikaline Pandoro kook (pan d’oro) ehk pärmi vanilje babka looduslikul hapukapsal kaheksanurkse püramiidi kujul. Kook on kollakas-kuldse värvusega ja korrapärase struktuuriga. Väljastpoolt on see intensiivselt kuldne. Kotike tuhksuhkrut, mida puistata pakendis olevale bundt-koogile. Traditsiooniline jõulukook, mis pärineb Veronast. Oma nimele truuks jäädes tähendab Pan d’oro “kuldset leiba”, mis viitab kuldsetele lehtedele, mis kaunistasid Veneetsia Vabariigi ajal Veronas bankettidel serveeritud kooki.
Pakend sisaldab: 600 g tainast, 30 g kotikesi tuhksuhkruga.
TOITEVÄÄRTUS 100 G KOHTA
Entensiivsus: 1651 kJ/393 kcal
Rasv: 16 g
millest küllastunud rasvhapped: 9,1 g
Süsivesikud: 54 g
millest suhkrud: 20 g
Kiud: 1,7 g
Valgud: 7,5 g
Sool: 0,7 g
TEAVE ALLERGEENIDE KOHTA
Võib sisaldada SINEPISEEMNEID, PÄHKLEID, muid GLUTEENI SISALDAVAID TERAVILJU, seesamiseemneid.
SOOVITUSLIKUD SÄILITUSTINGIMUSED Säilitada kuivas ja jahedas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.