Kirjeldus
KOOSTISOSI
maisitärklis*, vadakuvalgu kontsentraat* (37,5%), vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber* (20%). (*sertifitseeritud orgaaniline koostisosa)
KIRJELDUS
Mis eristab valgu pudingut? Valgupuding on funktsionaalne toode, mis on tänu WPC sisule valguallikas, säilitades samal ajal kõik traditsioonilise pudingu omadused, s.t. maitse, tekstuur ja lõhn.
Mis on WPC – pudingvalgu allikas? WPC valk on vadakuvalgu kontsentraat – tuntud ja hinnatud sportlaste poolt.
Millised on WPC omadused?
– Tänu oma kõrgele valgusisaldusele toetab WPC valk keha lihasmassi kasvu, ilma et oleks oht, et lihasmass kehasse ladestub.
– Selle madala kalorsusega sisaldus võimaldab teil kaalulanguse ajal vähendada rasvamassi.
– Soodustab lihaste taastumist
– Täiendab toidus osa valku
MEETOD
1. Valage 400 ml-st 300 ml külma PIIMA.
2. Lisage 2 supilusikatäit suhkrut (u 40 g) ja laske keema tõusta.
3. Valage koti sisu ülejäänud PIIMA (100 ml) ja segage hästi.
4. Vala piimaga segatud puding keevasse PIIMA, segades pidevalt mõnda aega kuni paksenemiseni.
Valmis puding on mõeldud kiireks tarbimiseks. Pudingut saab valmistada ka SOJA- või kaerajoogiga.
TOITEVÄÄRTUS 100 g lahtises pudingus
Energeetiline väärtus: 1531 kJ/363 kcal
Rasv: 3,8 g
millest küllastunud: 2,6 g
Süsivesikud: 43 g
millest suhkrud: 4,6 g
Valgud: 35 g
Sool: 1,11 g
SOOVITATAVAD SÄILITAMISTINGIMUSED
Hoida kuivas kohas, valguse eest kaitstult.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.