Kirjeldus
KOOSTISOSI
manna (kõva nisujahu*), kuivatatud spinat* (2%). (*sertifitseeritud orgaaniline koostisosa)
KIRJELDUS
Lasanje on Itaalia köögi üks kuulsamaid roogasid.
Soovitus:
Lasanjelehed ei vaja eelnevat keetmist. Kuumuta ahi temperatuurini 200 °C. Määri pajaroog ja aseta esimene kiht lasanjet. Jaotage béchamel-kaste või tomatikaste ühtlaselt. Korrake, korraldades lasanjelehed ja kastme, kuni kõik koostisosad on kasutatud. Veenduge, et pealmine kiht koosneks lasanjelehtedest, mis on kaetud kastme ja juustuga. Küpseta lasanjet 35 minutit, kuni kuldpruun.
TOITEVÄÄRTUS 100 g kohta
Energeetiline väärtus: 1507 kJ /356 kcal
Rasv: 1,7 g
millest küllastunud rasvhapped: 0,4 g
Süsivesikud: 70,5 g
millest suhkrud: 2,8 g
Kiud: 3,7 g
Valgud: 12 g
Sool: <0,1 g
TEAVE ALLERGEENIDE KOHTA
Võib sisaldada MUNE ja soja
SOOVITUSLIKUD SÄILITUSTINGIMUSED Säilitada kuivas ja jahedas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.