Kirjeldus
KOOSTISOSI
Orgaanilised punased läätsed 100%.
Kirjeldus
Orgaanilised punased läätsed on kooritud pruunid läätsed. Tänu kuivatamisele imenduvad punased läätsed organismis paremini. Punased läätsed on altid üleküpsemisele, mistõttu neid on kõige parem kasutada suppide, ühe poti roogade ja vürtsikate suupistete lisandina. Valmistamine: Keeda eelnevalt loputatud läätsesid vahekorras 1:2 (1 portsjon läätsesid 2 portsjonit veega) umbes 10-15 minutit. Sool toiduvalmistamise lõpus.
Toiteväärtus 100 g kohta
Energeetiline väärtus 1461 kJ/346 kcal
Rasvad 2,2 g
millest küllastunud rasvhapped 0,4 g
Süsivesikud 52 g
millest suhkruid 1,5 g
Kiudained 11 g
Valku 24 g
Soola 0,02 g
SOOVITATAVAD SÄILITAMISTINGIMUSED
Hoida kuivas ja jahedas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.