Kirjeldus
KOOSTISOSI
100% orgaanilised pinto oad.
KIRJELDUS
Orgaanilised pinto oad on dekoratiivsed kaunviljad. Burgundia punktid muudavad selle lisamisega toidud originaalseks ja huvitavaks. See sobib hästi maisi ja riisiga roogadega, samuti suppide, kastmete, hautiste ja salatitega.
MEETOD
Eelnevalt leotatud vähemalt 12 tundi ja loputatud oad tuleks keeta värskes, soolamata vees umbes 60 minutit kuni pehme. Soolake oad ainult toiduvalmistamise lõpus.
TOITEVÄÄRTUS 100 G KOHTA
Energeetiline väärtus – 1241 kJ/295 kcal
Rasv – 1,3 g
millest küllastunud rasvhapped – 0,2 g
Süsivesikud – 36 g
millest suhkrud – 2,3 g
Kiud – 24 g
Valk – 23 g
Sool – 0,01 g
SOOVITUSLIKUD SÄILITUSTINGIMUSED Säilitada kuivas ja jahedas kohas.
Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.