ORGAANILINE GLUTEENIVABA ŽELEERIV SUHKUR 3:1 500 G – BIOVEGAN (HOOAJALINE TOODE)

Toote nimetus ja kirjeldus on tõlgitud automaattõlkega. Küsimuste korral võtke ühendust.

5,86  11,73 €/kg

Tarne 4-9 tööpäeva

Laos

Lisa lemmikutesseLemmik
Lisa lemmikutesse
Tootekood: 4005394285404 Kategooria:

Kirjeldus

KOOSTISOSI
rafineerimata roosuhkur*, želeeriv aine: pektiinid*. (*sertifitseeritud mahepõllumajanduslik koostisosa)

KIRJELDUS
3:1 suhkru geelistamine mooside, marmelaadide, hoidiste ja tarretiste valmistamiseks.

MEETOD
– Teil on vaja 1,5 kg hakitud väikeseid puuvilju (või 1,2 liitrit puuviljamahla) ja 5 g sidrunhapet (või ühe sidruni mahla).
– Väike taldrik

Valmistamine puuviljadega:
1. Geelitesti jaoks asetage sügavkülma väike plaat.
2. Peske puuviljad, nõrutage, lõigake väikesteks tükkideks, vajadusel õõnsad südamikud ja kaaluge 1,5 kg.
3. Pange koti sisu kastrulisse puuviljade ja sidrunhappe või mahlaga.
4. Segage kõik hästi ja keedetakse pidevalt segades 4 minutit.
5. Geeli test: pärast küpsetusaja möödumist pange supilusikatäis kuuma puuviljapastat jäisele plaadile ja laske jahtuda. Kui segu ei ole piisavalt kõva, küpseta veidi rohkem. Seejärel korratakse geelitesti.
6. Täitke puhtad purgid kuuma keeva puuviljapastaga, sulgege tihedalt ja pange 5 minutiks kõrvale.

Mahla želee valmistamine:
1. Geelitesti jaoks asetage sügavkülma väike plaat.
2. Kõigepealt valage potti 1,2 l mahla ja kuumutage see.
3. Seejärel lisa pidevalt segades želeeriv suhkur ja sidrunhape/mahl.
4. Segage kõik hästi ja keedetakse pidevalt segades 4 minutit.
5. Geeli test: Pärast küpsetusaja möödumist asetage supilusikatäis kuuma puuviljaželeed jäisele plaadile ja laske jahtuda. Kui segu ei ole piisavalt kõva, küpseta veidi rohkem. Seejärel korratakse geelitesti.
6. Täitke puhtad purgid kuuma keeva puuviljaželeega, sulgege tihedalt ja pange 5 minutiks kõrvale.

MÄRKUS
– Kuna puuviljahoidiste madalam suhkrusisaldus on 3:1, väheneb säilivus. Pikema säilivusaja tagamiseks soovitame kasutada säilitusainet.
– Kui soovite vältida säilitusaine lisamist, peate konservide valmistamisel töötama väga ettevaatlikult. See tähendab, et tööobjekte (keevad purgid ja kaaned) on vaja steriliseerida.
– Kasutatavad puuviljad tuleb põhjalikult puhastada ja need peaksid olema ideaalses seisukorras.
– Pärast avamist hoidke purke külmkapis ja kasutage neid kiiresti.

Kasulikud nõuanded:
1. Küpsetusaja pikendamise tulemuseks on puuviljapasta kõvem.
2. Valmistage üheks küpsetusprotsessiks mitte rohkem kui 1,5 kg puuvilju koos 1 paki 3:1 želeeriva suhkruga BIOVEGANilt!
3. Valige purgi suurus nii, et puuviljad täidaksid purgi ainult pooleldi.

Pektiini sisaldus puuviljades:
Mõned puuviljad sisaldavad väikest kogust pektiini, mistõttu on soovitatav lisada neile riivitud õun.
– Madala pektiinisisaldusega puuviljad (soovitatav lisada 1 riivitud õun): mango, virsik, kirss, maasikas, elderberry.
– Keskmise pektiinisisaldusega puuviljad (soovitatav lisada 1/2 riivitud õuna): murakas, vaarikas, mustikas, kiivi, aprikoos, ploom.
– Kõrge pektiinisisaldusega puuviljad: kudoonia, õun, apelsin, õrn, sõstrad.

TOITEVÄÄRTUS 100 g kohta
Entensioon: 1660 kJ/391 kcal
Rasv: <0,5 g
millest küllastunud rasvhapped: <0,1 g
Süsivesikud: 96 g
millest suhkrud: 96 g
Kiud: 2,6 g
Valk: <0,5 g
Sool: 0,09 g

SOOVITATAVAD SÄILITAMISTINGIMUSED
Hoida kuivas kohas, eemal kuumusest.

Toote säilivusaeg - vaata pakendilt.

Lisainfo

Kaal 0,513 kg
Neto kaal (g)

500

Ühiku tüüp

tk

Müügikogus

8,0000

Müügikoguse ostunõue

Ei